Corona-information

Med Region Skåne och Region Kronoberg som huvudmän följer Musik i Syd såväl Folkhälsomyndighetens (FHM:s) riktlinjer som de lokala allmänna råd som finns för våra regioner. Informationen nedan kan kommas att ändras löpande i takt med ändrade råd och restriktioner.

För att vi ska kunna säkerställa smittsäkra arrangemang har vi vidtagit en rad åtgärder och nedan kan ni ta del av dessa och se hur sommarens Musik i Äppelriket påverkas:

Kvällskonserterna hålls på 60 min
Detta så vi kan ta bort paus där mingel annars lätt uppstår.
Alla kvällskonserter hålls i Södra Mellby Kyrka. I år väljer vi att anordna alla inomhuskonserter där så alla kan hålla gott om avstånd till varandra.

Förköp till kvällskonserterna
I år säljs biljetterna via vår hemsida. Vill du betala på plats, måste du ha förbokat biljett via telefon. Detta för att inte fler personer ska samlas utanför konsertlokalen än de som redan har biljett.

De tonsatta naturupplevelserna
på Stenshuvud anpassas efter hur många personer som får samlas, och utformas så att alla med lätthet kan hålla avstånd. Förboka din plats genom att ringa naturum Stenshuvud. Biljetterna till ”Sagor vid Eken” och ”Tonsatt Naturvandring” släpps 1 juli.

 

Gillar du också kultur och musik?

Vill du ha de senaste nyheterna om Musik i Äppelriket?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!